Advisory Board

Hos Kaiser Domino Advokatfirma gør vi tingene anderledes end traditionelle advokatfirmaer og vi vil gerne ligne mange af vores kunder, derfor har firmaet også et Advisory Board som afspejler dette ønske.

Kaiser Domino Advokatfirmas Advisory Board består derfor foruden ejerne af selskabet af tre markante erhvervsprofiler fra trekantområdet, som kan være med til at sikre vores føling med det lokale erhvervsliv i området Kolding, Fredericia og Vestfyn.

Advisory Board - Kaiser Domino

Erhvervsprofiler med til at udvikle advokatvirksomheden
Advokatvirksomheder har som alle andre virksomheder brug for input udefra. På jurastudiet lærer man ikke meget om at drive virksomhed eller udvikle strategier for virksomheder. I dag er det ikke længere nok blot at levere det juridiske arbejde til kunderne. Vi skal også give rådgivning og service, som passer til kundernes forventninger og forretninger. Det er en udvikling, som kræver nytænkning, forklarer Joe Domino, advokat og partner i Kaiser & Domino Advokatfirma, om tankerne bag virksomhedens advisory board.

Hos Kaiser & Domino Advokatfirma gøres tingene anderledes. Virksomheden har oprettet et advisory board, som foruden ejerne af advokatfirmaet består af tre markante erhvervsprofiler i området. Målet er at udvikle en advokatvirksomhed, som kan tilbyde erhvervskunderne mere end juridisk rådgivning.

Advisory board’et hos Kaiser & Domino Advokatfirma består af lokale erhvervsfolk, der selv driver virksomhed. De bidrager med erfaring, netværk og stor inspiration til ledelsen af advokatvirksomheden.

Det er vigtigt, at vi har kendskab til vores kunders virksomheder for at kunne rådgive dem på den bedste måde. Derfor vil vi gerne matche vores kunders virksomhed mest muligt. Det hjælper erhvervsfolkene i advisory board’et os med. Vi kender til problematikker og udfordringer, som ligger uden for juraen, men som er en del af dagligdagen, når man driver en moderne virksomhed. Det betyder, at vi kan rådgive kunderne på en måde, der er vedkommende og med fokus på det, de har brug for, fremhæver advokat og partner Joe Domino.

Artikel fra Advokat Kodeks - Danske Advokater

Bestyrelsen

Kaiser § Domino Advokatfirma, advokatpartnerselskabs bestyrelse:

Formand: advokat Klavs Kaiser (L)
Medlem: advokat Jacob Schilling Jacobsen
Medlem: advokat Joe Domino (direktør)