Køberrådgivning hos Kaiser Domino

Pakke 1

7500,- kr.

Inkl. moms

Køberrådgivning ved køb af bolig med købsaftale via ejendomsmægler.

Bestil

Pakke 2

9.450,- ,- kr.

Inkl. moms

Samlerabat på 500 kr.

Køberrådgivning ved køb af bolig med købsaftale via ejendomsmægler.

Samejekontrakt

Bestil

Samlerabat på 500 kr.

Pakke 3

10.900,-,- kr.

Inkl. moms

Samlerabat på 500 kr.

Køberrådgivning ved køb af bolig med købsaftale via ejendomsmægler.

Testamente

Bestil

Samlerabat på 500 kr.

Pakke 4

12.850,-,- kr.

Inkl. moms

Samlerabat på 1.000 kr.

Køberrådgivning ved køb af bolig med købsaftale via ejendomsmægler.

Samejekontrakt

Testamente

Bestil

Samlerabat på 1.000 kr.

Mange mennesker kommer på et eller flere tidspunkter i deres liv i en situation, hvor de ønsker at indgå en handel om fast ejendom. En sådan handel er ikke alene vigtig på et personligt plan, men den er også vigtig på det økonomiske plan. Netop fordi der er mange aspekter involveret – både følelser og kroner/ører – er det helt centralt, at du som køber kommer sikkert og korrekt igennem alle dele af bolighandlen – og dét hjælper vi dig med.

Som boligadvokat tilbyder vi hos Kaiser Domino i Kolding og Fredericia køberrådgivning til dig, som ønsker juridisk hjælp til at gøre boligdrøm til virkelighed.

Køberrådgivning i Kolding, Fredericia og resten af Syddanmark

Når du står i en situation, hvor du ønsker at købe en ny bolig, er der en lang række af vigtige dokumenter, attester og registreringer, der skal udfyldes på korrekt vis og samtidig kræver et køb, at mange papirer sendes frem og tilbage.

For langt de fleste mennesker giver elementer såsom købsaftale, skøde, tilstandsrapporter og forsikringer let forvirring og det er nemt at miste overblikket.

Og det er netop hér, at vores køberrådgivning kommer dig til undsætning.

Gennem køberrådgivning tilbyder vi at gennemgå dokumenter om boligen for at undgå, at du som køber bliver mødt at uforudsete problemer og ligeledes for at sikre, at du har en dybdegående forståelse for, hvad det er, du er i gang med at købe.

Derudover udarbejder vi de juridiske og økonomiske dokumenter, der er nødvendige for, at du kan få indfriet din boligdrøm. Disse dokumenter indbefatter blandt andet købsaftale, attester og et eventuelt skøde.

Købsaftale, advokatforbehold og køberrådgivning

Købsaftalen er et af de vigtigste dokumenter i forbindelse med køb af ny bolig. Denne skal nemlig indeholde eksakte informationer om vilkår, pris, overtagelsesdag m.v.. Som boligadvokat tilbyder vi gennem køberrådgivning gennemgang og juridisk kontrol af købsaftalen og de mange dokumenter som medfølger i forbindelse med dit køb.

Det kan altid være fordelagtig for dig som køber at tilføje et advokatforbehold i denne købsaftale, således at handlen er betinget af din advokats godkendelse af aftalen i sin helhed. Alt dette hjælper vi dig med gennem individuel målrettet køberrådgivning hos Kaiser Domino i Kolding og Fredericia. Vi hjælper virksomheder og private i hele Region Syddanmark.

Vi er med dig hele vejen fra drøm til virkelighed

Hos Kaiser Domino arbejder vi tæt sammen med din eventuelle ejendomsmægler og dit pengeinstitut for at sikre dig den bedst mulige start i dit nye hjem. Vi ved nemlig, at kompetent rådgivning, tillid og tryghed er alfa og omega i en bolighandel. Heraf følger det, at vi altid fortæller dig hele sandheden, også hvis der er forhold, der kan punktere boligdrømmen og derfor må du også forvente at vores køberrådgivning er direkte og reel.

Nedenfor har vi lavet en trin-for-trin guide, så du på let og overskuelig vis kan danne dig et overblik over de enkelte skridt fra boligdrøm til virkelighed.

Søger du rådgivning om

Køb og salg af parcelhuse, ejerlejligheder, andelsboliger, anpartslejligheder, grunde og sommerhuse

Indgåelse af entreprisekontrakter før opstart af byggeri

Tinglysning i forbindelse med dødsfald, skilsmisse og oprettelse af ægtepagt

Lån og gaver til børn

Forældres køb af lejlighed til børn. Lejekontrakt, boligsikring og skat

Mangler ved fast ejendom

Indgåelse af testamente og samejekontrakt