Køberrådgivning – Kom nemt og trygt igennem dit boligkøb til fast pris på 7.500,- kr.

Den direkte måde at komme i kontakt med handelsafdelingen på er enten at ringe eller skrive til:

78 79 90 80 eller mail@kaiserdomino.dk

Køberrådgivning hos Kaiser Domino Advokatfirma

Mange mennesker kommer på et eller flere tidspunkter i deres liv i en situation, hvor de ønsker at indgå en handel om fast ejendom. En sådan handel er ikke alene vigtig på et personligt plan, men den er også vigtig på det økonomiske plan. Netop fordi der er mange aspekter involveret – både følelser og kroner og ører – er det helt centralt, at du som køber kommer sikkert og korrekt igennem alle dele af bolighandlen – og dét hjælper vi dig med.

Som boligadvokat tilbyder vi hos Kaiser Domino Advokatfirma i Kolding og Fredericia køberrådgivning til dig, som ønsker juridisk hjælp til at gøre boligdrøm til virkelighed.

Fast pris på køberrådgivning

til privates køb via ejendomsmægler

kr. 7.500,-

Køberrådgivning i Kolding, Fredericia og resten af Syddanmark

Når du står i en situation, hvor du ønsker at købe en ny bolig, er der en lang række af vigtige dokumenter, attester og registreringer, der skal udfyldes på korrekt vis, og samtidig kræver et køb, at mange papirer sendes frem og tilbage.

For langt de fleste mennesker giver elementer såsom købsaftale, skøde, tilstandsrapporter og forsikringer let forvirring, og det er nemt at miste overblikket.

Og det er netop hér, at vores køberrådgivning kommer dig til undsætning.

Gennem køberrådgivning tilbyder vi at gennemgå dokumenter om boligen for at undgå, at du som køber bliver mødt at uforudsete problemer, og ligeledes for at sikre at du har en dybdegående forståelse for, hvad det er, du er i gang med at købe.

Derudover udarbejder vi de juridiske og økonomiske dokumenter, der er nødvendige for, at du kan få indfriet din boligdrøm. Disse dokumenter indbefatter blandt andet købsaftale, attester og et eventuelt skøde.

Købsaftale, advokatforbehold og køberrådgivning

Købsaftalen er et af de vigtigste dokumenter i forbindelse med køb af ny bolig. Denne skal nemlig indeholde eksakte informationer om vilkår, pris, overtagelsesdag m.v.. Som boligadvokat tilbyder vi gennem køberrådgivning gennemgang og juridisk kontrol af købsaftalen og de mange dokumenter som medfølger i forbindelse med dit køb.

Det kan altid være fordelagtig for dig som køber at tilføje et advokatforbehold i denne købsaftale, således at handlen er betinget af din advokats godkendelse af aftalen i sin helhed. Alt dette hjælper vi dig med gennem individuel målrettet køberrådgivning hos Kaiser Domino Advokatfirma i Kolding og Fredericia. Vi hjælper virksomheder og private i hele Region Syddanmark.

Vi er med dig hele vejen fra drøm til virkelighed

Hos Kaiser Domino Advokatfirma arbejder vi tæt med din eventuelle ejendomsmægler og dit pengeinstitut for at sikre dig den bedst mulige start i dit nye hjem. Vi ved nemlig, at kompetent rådgivning, tillid og tryghed er alfa og omega i en bolighandel. Heraf følger det, at vi altid fortæller dig hele sandheden, også hvis der er forhold, der kan punktere boligdrømmen, og derfor må du også forvente at vores køberrådgivning er direkte og reel.

Nedenfor har vi lavet en trin-for-trin guide, så du på let og overskuelig vis kan danne dig et overblik over de enkelte skridt fra boligdrøm til virkelighed.

Boligdrømme

Fra drøm til virkelighed
1
2
3
4
5
1

Når I sammen med ejendomsmægleren har fundet drømmehuset og tager beslutningen, kan I enten vælge selv at forhandle om de individuelle vilkår for pris, overtagelse, medfølgende løsøre med videre – eller I kan tage Kaiser Domino med på råd, så der ikke kommer noget i vejen for jeres drømmebolig.

2

Når I sidder ved ejendomsmægleren, skal i blot sikre jer, at der er et advokatforbehold i købsaftalen – Købers underskrift på denne købsaftale er betinget af, at købers advokat kan godkende købsaftalen i dens helhed. Godkendelse skal være meddelt sælgers ejendomsmægler senest den … dato … kl. 16.” og at materialet sendes til mail@kaiserdomino.dk – så tager vi fat i jer.

3

Når i kommer ud fra underskriftsmøde ved ejendomsmægleren, behøver I ikke at være i tvivl om hvad der skal ske nu, for i vil meget hurtigt blive indkaldt til et møde hos Kaiser Domino, hvor vi hjælper jer og guider jer til de få ting I selv herefter skal klare – for Kaiser Domino tager sig af det væsentligste.

4

I vil med Kaiser Domino som jeres Boligadvokat få gennemgået alle dokumenterne og vi beder også mægler om de dokumenter som eventuel mangler, for at I får et fuldt overblik over hvad I køber, desuden vil vi på det fysiske møde med jer drøfte øvrige forhold som er vigtige i forbindelse med en bolighandel, så som sikring af jeres familiesituation, forsikringer, fremtidsplaner, finansiering med videre. Hos os lægger vi vægt på, at I føler jer klædt på til den store beslutning.

5

I får også en rådgiver, som er med jer og ser det hele fra jeres side, selv når dagen kommer og i skal flytte ind, er vi med på sidelinjen og kan kontaktes, hvis der opstår spørgsmål. Og efter I er flyttet ind kan I fortsat ringe til os og få hjælp til spørgmsål som opstår, fx hvis i finder mangler, er i tvivl om en anmeldelse til forsikringen eller hvis i blot har spørgmsål af juridisk karakter som i gerne vil have hurtigt afklaret.

Så nemt er det

Husk advokatforbeholdet

Står du og skal til at underskrive en købsaftale?

Så skal du huske at få indsat et advokatforbehold:

“købers underskrift er med forbehold for købers advokats godkendelse af aftalen i sin helhed..”

Få alt sendt til boligadvokaten

Hos ejendomsmægleren kan du blot få indsat Kaiser Domino Advokatfirma som din boligadvokat, med henvisning til mail@kaiserdomino.dk

Vi tager fat i køber og får aftalt en gennemgang så vidt muligt inden fristen for godkendelse, så du får en hurtig og saglig behandling af din handel.

Søger du rådgivning om:

  • Køb og salg af parcelhuse, ejerlejligheder, andelsboliger, anpartslejligheder, grunde og sommerhuse
  • Indgåelse af entreprisekontrakter før opstart af byggeri
  • Tinglysning i forbindelse med dødsfald, skilsmisse og oprettelse af ægtepagt
  • Lån og gaver til børn
  • Forældres køb af lejlighed til børn. Lejekontrakt, boligsikring og skat
  • Mangler ved fast ejendom
  • Indgåelse af testamente og samejekontrakt

… Så klarer vi paragrafferne

Se vores folder:

Boligdrøm

Kontakt mig, jeg har brug for en boligadvokat