Erfaren erhvervsadvokat

Mangler din virksomhed en stokkonservativ paragrafrytter? Eller har du brug for en progressiv juridisk rådgiver? I begge tilfælde har vi løsningen til dig.

Såvel små som mellemstore virksomheder kan hos Kaiser Domino søge hjælp hos en erhvervsadvokat, der kan hjælpe klienter i hele Syddanmark, men vi er ikke begrænset hertil og kan via digital møder også hjælpe i hele DK, herunder på sjælland og i københavnsområdet. Med udgangspunkt i den individuelle virksomhed samt den enkelte sags juridiske fakta udfører vi vores arbejde på effektiv og målrettet vis, og således kan erhvervskunder i Sønderjylland og Syddanmark benytte os som erhvervsadvokat til alle typer af juridiske opgaver inden for erhvervsretlige discipliner.

Erhvervsadvokat med fagligheden I top

Kaiser Domino tilbyder juridisk og forretningssparring til virksomheder af forskellig størrelse – uanset behovet. Vi mestrer de erhvervsretlige discipliner, og vores dybe indsigt og store erfaring gør, at vi kan hjælpe i alle typer af situationer. Desuden anvender vi Design Thinking til at medvirke til at give de bedste og mest innovative løsninger.

For en virksomhed er der mange små, men vigtige detaljer i hverdagen, der skal være styr på for, at en virksomhed kan fungere på optimal vis. Ligeledes kan der opstå særlige situationer, hvor det juridiske aspekt bliver kringlet ud over det sædvanlige. Som erfaren erhvervsadvokat træder vi til og hjælper i såvel hverdagen som i disse særlige situationer, og uanset hvilken opgave vi stilles over for, kan din virksomhed regne med, at fagligheden er i top og at vi er tætte på dig og din virksomhed i løsning af opgaven.

Brug for iværksætterrådgivning?

Som iværksætter er der ikke alene mange arbejdsopgaver at tage fat på, men der er tilmed et stort stykke administrativt arbejde, der skal være i orden. Uden kvalitet i fundamentet venter der hårde vilkår for iværksætterdrømmen, og af denne grund tilbyder vi hos Kaiser Domino iværksætterrådgivning som et led i vores arbejde som erhvervsadvokat.

Med iværksætterrådgivning får du blandt andet styr på, hvilke dokumenter, der skal udformes, samt rådgivning om virksomhedsform, registrering, tilladelser og regler for ansættelse.

Du får som iværksætter med andre ord professionel rådgivning fra en kvalificeret erhvervsadvokat, således at du undgår alvorlige fejl og mangler og i stedet kan koncentrere dig om det, du brænder for; din idé!

Lad os være din erhvervsadvokat

Procedure, retssagsbehandling, kontrakter, inkasso, standardvilkår ved nye virksomheder, bestyrelsesarbejde, generationsskifte og arbejds- og ansættelsesret er få ud af de mange områder, vi tilbyder rådgivning inden for, og kunne du tænke dig en erhvervsadvokat, som har alt hvad du har behov samlet på ét sted, så er Kaiser Domino med sikkerhed det rette sted for dig at henvende dig.

Hos os finder du en erhvervsadvokat med alle ydelser samlet under ét tag.

Velkommen til alt under ét tag.
Velkommen til Kaiser Domino.

Vi tilbyder rådgivning inden for følgende områder:

Arbejds- og ansættelsesret

Bank og finansieringsret

Bestyrelsesarbejde

Bygge- og entrepriseret

Forsikring og erstatningsret

Inkasso og insolvensret

Iværksætterrådgivning

Leasing

Lejeret

Markedsføring

Offentlig regulering

Retssager og voldgiftssager

Udbudsret

Selskabsret og valg af virksomhedsform

Virksomhedsoverdragelse

Generationsskifte