Erfaren erhvervsadvokat. Men ikke som du kender det.

Mangler din virksomhed en stokkonservativ paragrafrytter? Eller har du brug for en progressiv juridisk rådgiver? I begge tilfælde er du landet det rette sted.

Som ejer eller leder befinder du dig ofte i orkanens øje.

Det kan være, at du har skabt momentum for at ændre ting og møder problemstillinger, du ikke hidtil har haft på din radar. Eller du er opsat på at imødese mulige scenarier i forvisning om, at du ikke bare har analyseret og snakket om fremtiden, men også handlet på den.

Kaiser Domino tilbyder alle typer juridisk og forretningssparring til små og mellemstore virksomheder – uanset dit behov.

Vi hjælper med at løse hverdagens erhvervsretslige spørgsmål og giver dig den nytænkende rådgivning, som din virksomhed lige nu har brug for. Og vi hjælper dig, når der opstår udfordringer, hvor det juridiske aspekt bliver kringlet ud over det sædvanlige.

Såvel små som mellemstore virksomheder kan hos Kaiser Domino søge hjælp hos en erhvervsadvokat, der kan hjælpe klienter i hele Syddanmark, men vi er ikke begrænset hertil og kan via digital møder også hjælpe i hele DK - herunder på Sjælland og i Københavnsområdet. Med udgangspunkt i den individuelle virksomhed samt den enkelte sags juridiske fakta udfører vi vores arbejde på effektiv og målrettet vis, og således kan erhvervskunder i Sønderjylland og Syddanmark benytte os som erhvervsadvokat til alle typer af juridiske opgaver inden for erhvervsretlige discipliner.

Vi tilbyder rådgivning inden for følgende områder:

Erhvervsadvokat med fagligheden I top

Kaiser Domino tilbyder juridisk og forretningssparring til virksomheder af forskellig størrelse – uanset behovet. Vi mestrer de erhvervsretlige discipliner, og vores dybe indsigt og store erfaring gør, at vi kan hjælpe i alle typer af situationer. Desuden anvender vi Design Thinking til at medvirke til at give de bedste og mest innovative løsninger.

For en virksomhed er der mange små, men vigtige detaljer i hverdagen, der skal være styr på for, at en virksomhed kan fungere på optimal vis. Ligeledes kan der opstå særlige situationer, hvor det juridiske aspekt bliver kringlet ud over det sædvanlige. Som erfaren erhvervsadvokat træder vi til og hjælper i såvel hverdagen som i disse særlige situationer, og uanset hvilken opgave vi stilles over for, kan din virksomhed regne med, at fagligheden er i top, og at vi er tætte på dig og din virksomhed i løsning af opgaven.

 

Gratis ind-til-benet analyse med Kaiser Domino BusinessBarometer

Giv dig selv, din ledelse og bestyrelse det bedste afsæt for at udøve god og rettidig virksomhedsledelse.

BusinessBarometer

Du kender din forretning. Vi kender juraen.

Centralt for et samarbejde er, at vi tager medejerskab.

Du har vores fulde opmærksomhed, og vi er tætte på dig og din virksomhed i løsning af opgaver.

Se, hvordan vi arbejder

Brug for hands-on iværksætterrådgivning?

Som iværksætter er der arbejdsopgaver nok at tage fat på. Derudover er der et stort administrativt arbejde, der skal være i orden. Uden et godt fundament venter der hårde vilkår for iværksætterdrømmen.

Med Kaiser Domino iværksætterrådgivning får du

  1. Styr på, hvilke dokumenter, der skal udformes
  2. Overblik over, hvordan du sikrer dig mod dyrt betalte fejltrin
  3. Rådgivning om virksomhedsform, registrering, tilladelser og regler for ansættelse.

Ring i dag på T. +45 78 79 90 80 og få en god snak.
Lad os mødes! Få en vurdering og uvildig sparring på, hvor du skal hen.

Book uforpligtende møde

”…med BusinessBarometer® fra Kaiser Domino fik vi et overskueligt overblik over vores forretning i forhold til, om vi havde styr på det og samtidig et værktøj, som kan bruges til at optimere virksomheden – om det er til vækst eller klargøring til salg”

Flemming Hjortlund, regnskabschef Gottfred Petersen A/S, Middelfart

”…BusinessBarometer® er jo advokatydelse på højt plan – vi fik overblik over vores juridiske niveau og de svagheder, vi havde og dermed også mulighed for rettidigt at optimere – det har givet mening både til løbende drift men også til at eventuelt salg af virksomheden”

Grete Højgaard, direktør Messe C, Fredericia

”… Kaiser Dominos BusinessBarometer® gav os en hurtigt trykmåling af virksomheden vurderet af en udefrakommende – den validitet vi fik, gav os både ro på de områder, hvor vi var gode, men det gav os også mulighed for at rette op, inden det kom til at koste virksomheden dyrt”

Paul Enevold Jørgensen, adm. direktør Gottfred Petersen A/S, Middelfart

”…Kaiser Dominos BusinessBarometer® er jo som en juridisk årsrapport, den giver et godt billede af, hvor vi står og hvad vi skal fokusere på i ledelsen for at blive bedre.”

Jørgen Lund, Direktør & Key Account Jydsk Planteservice A/S