Erfaren erhvervsadvokat. Men ikke som du kender det.

Mangler din virksomhed en stokkonservativ paragrafrytter? Eller har du brug for en progressiv juridisk rådgiver? I begge tilfælde er du landet det rette sted.

Som ejer eller leder befinder du dig ofte i orkanens øje.

Det kan være, at du har skabt momentum for at ændre ting og møder problemstillinger, du ikke hidtil har haft på din radar. Eller du er opsat på at imødese mulige scenarier i forvisning om, at du ikke bare har analyseret og snakket om fremtiden, men også handlet på den.

Kaiser Domino tilbyder alle typer juridisk og forretningssparring til små og mellemstore virksomheder – uanset dit behov.

Vi hjælper med at løse hverdagens erhvervsretslige spørgsmål og giver dig den nytænkende rådgivning, som din virksomhed lige nu har brug for. Og vi hjælper dig, når der opstår udfordringer, hvor det juridiske aspekt bliver kringlet ud over det sædvanlige.

Såvel små som mellemstore virksomheder kan hos Kaiser Domino søge hjælp hos en erhvervsadvokat, der kan hjælpe klienter i hele Syddanmark, men vi er ikke begrænset hertil og kan via digital møder også hjælpe i hele DK - herunder på Sjælland og i Københavnsområdet. Med udgangspunkt i den individuelle virksomhed samt den enkelte sags juridiske fakta udfører vi vores arbejde på effektiv og målrettet vis, og således kan erhvervskunder i Sønderjylland og Syddanmark benytte os som erhvervsadvokat til alle typer af juridiske opgaver inden for erhvervsretlige discipliner.

Vi tilbyder rådgivning inden for følgende områder:

Erhvervsadvokat med fagligheden I top

Kaiser Domino tilbyder juridisk og forretningssparring til virksomheder af forskellig størrelse – uanset behovet. Vi mestrer de erhvervsretlige discipliner, og vores dybe indsigt og store erfaring gør, at vi kan hjælpe i alle typer af situationer. Desuden anvender vi Design Thinking til at medvirke til at give de bedste og mest innovative løsninger.

For en virksomhed er der mange små, men vigtige detaljer i hverdagen, der skal være styr på for, at en virksomhed kan fungere på optimal vis. Ligeledes kan der opstå særlige situationer, hvor det juridiske aspekt bliver kringlet ud over det sædvanlige. Som erfaren erhvervsadvokat træder vi til og hjælper i såvel hverdagen som i disse særlige situationer, og uanset hvilken opgave vi stilles over for, kan din virksomhed regne med, at fagligheden er i top, og at vi er tætte på dig og din virksomhed i løsning af opgaven.

 

Gratis ind-til-benet analyse med Kaiser Domino BusinessBarometer

Giv dig selv, din ledelse og bestyrelse det bedste afsæt for at udøve god og rettidig virksomhedsledelse.

BusinessBarometer

Du kender din forretning. Vi kender juraen.

Centralt for et samarbejde er, at vi tager medejerskab.

Du har vores fulde opmærksomhed, og vi er tætte på dig og din virksomhed i løsning af opgaver.

Se, hvordan vi arbejder

Brug for hands-on iværksætterrådgivning?

Som iværksætter er der arbejdsopgaver nok at tage fat på. Derudover er der et stort administrativt arbejde, der skal være i orden. Uden et godt fundament venter der hårde vilkår for iværksætterdrømmen.

Med Kaiser Domino iværksætterrådgivning får du

  1. Styr på, hvilke dokumenter, der skal udformes
  2. Overblik over, hvordan du sikrer dig mod dyrt betalte fejltrin
  3. Rådgivning om virksomhedsform, registrering, tilladelser og regler for ansættelse.

Ring i dag på T. +45 78 79 90 80 og få en god snak.
Lad os mødes! Få en vurdering og uvildig sparring på, hvor du skal hen.

Book uforpligtende møde