BusinessBarometer

Pakke 1

0,- kr.

Inkl. moms

Få en prøve på vores BusinessBarometer - et enkelt led i værktøjet baseret på interview

prøvegennemgang via interwiev

Pakke 2

7500,- kr.

Inkl. moms

Få overblik over virksomhedens status på de juridiske forhold - baset på interviewundersøgelse.

hele pakken gennemgået via interviewundersøgelse

pakke 3

medgået tid,- kr.

Inkl. moms

Få en fuld gennemgang af at virksomhedens juridiske dokumenter med en faktisk gennemgang - omfanget kan aftales individuelt

hele pakken baseret på dokumentgennemgang

BusinessBarometer - gennemgang der giver dig, virksomheden og bestyrelsen et let tilgængeligt overblik over hvor strømlinet virksomheden er indenfor juridiske forhold. Undersøgelsen kan udvides og indskrænkes efter behov, men alle pakker afsluttes med et visuelt overblik og en kvalitetskarakter.

Har du overblikket?  

  

Vi vil gerne hjælpe dig med at få overblik over virksomhedens juridisk forhold og har derfor udviklet vores BusinessBarometer. 

  

Med vores BusinessBarometer måler vi trykket på din virksomhed og identificerer de områder, hvor de juridiske forhold er vigtige for din forretning.  

  

Målingen

Målingen foregår på baggrund af et interview, hvor vi stiller en række spørgsmål, så vi får indsigt i virksomhedens juridiske forhold og får kortlagt hvilke forhold der er vigtige for den enkelte virksomhed. Vi styrer det hele i vores digitale værktøj, som giver dig et let overblik, når resultatet foreligger:

 

Virksomheden og juraen

Vi tager udgangspunkt i de forhold, hvor virksomheden kommer i kontakt med juraen. Det kan være eksternt i forhold til virksomhedens leverandører og kunder, som f.eks. salgs- og leveringsbetingelser, inddrivelse af tilgodehavender og kontraktstyring, eller internt i forhold til medarbejdere eller ejerkredsen, som f.eks. ansættelseskontrakter, ejeraftaler og selskabsstruktur.  

  

Vores BusinessBarometer viser om virksomheden på de enkelte områder roligt kan fortsætte som hidtil eller om der bør iværksættes foranstaltninger for at imødegå et potentielt uvejr. 

  

Formålet med vores BusinessBarometer er at give dig viden om virksomhedens juridiske risici, så du kan imødegå disse og herved understøtte virksomhedens udviklingsmuligheder. 

  

Generelt er det vores opfattelse, at jo bedre vi kender virksomheden, jo bedre kan vi rådgive virksomheden. 

Gør dig selv en tjeneste – få en uforpligtende prøve på vores BusinessBarometer, hvor vi måler trykket på din virksomhed

Kaiser Domino BusinessBarometer:

  • Optimerer den daglige drift
  • Salgsmodner virksomheden, så den er klar til et eventuelt uventet købstilbud og dermed gennemgang af virksomheden fra A-Z
  • Sikrer imod fremtidige ubehageligheder
  • Sikrer virksomheden i tilfælde af vitale medarbejders dødsfald eller kritisk sygdom

Hvad er BusinessBarometer?

BusinessBarometer er et værktøj tiltænkt ledelsen i små og mellemstore virksomheder, som ønsker at få et overblik over virksomhedens juridiske risici, imødegå disse og understøtte virksomhedens udviklingsmuligheder.

BusinessBarometer et dynamisk værktøj, som vi løbende videreudvikler og tilpasser den enkelte virksomhed. BusinessBarometer måler trykket og identificere de områder, der er vigtige for din virksomhed.

Med BusinessBarometer får du en detaljeret og opdateret viden om virksomhedens juridiske risici, så du kan udøve god og rettidig virksomhedsledelse med fokus på din forretning.

Nedenfor kan du se eksempler på de forhold, der kunne være relevante at få gennemgået i din virksomhed.