Inddrivelse og Inkasso- altid One-Stop

Hos os er inddrivelse igennem inkasso lige så vigtig en opgave, som alle andre advokatopgaver

Vi tilbyder hjælp til alle former for inkasso.

  • Har du udstedt en faktura og vil kunden ikke betale, så kan vi hjælpe dig med vores One-Stop-Inkasso som du kan læse mere om under: Fakturainkasso

  • Er du udlejer og betaler din lejer ikke huslejen, eller andre ydelser i forbindelse med jeres lejeaftale, så kan vi hjælpe dig med at få dit krav inddrevet. Det gælder både for private udlejere af enkelte ejendomme, udlejere med større ejendomsporteføjler, almene boligforeninger og andelsboligforeninger. Du kan læse mere herom under: Huslejeinkasso

  • Står med et krav med sikkerhed i fast ejendom - enten via realkreditpantebrev, ejerpantebrev, udlæg eller som fortrinsberettiget krav, så har vi ekspertisen i vores Inddrivelsesafdeling. Vi har mange års erfaring i tvangsauktionssager - både som rekvirent, panthaver og køberrepræsentant. Vil du se mere om dette kan de læse det under Tvangsauktion.

Når du er kunde hos Kaiser Domino starter vi altid med at se på din situation og hvad du gør i den enkelte sag. Det betyder, at du kan forvente at få gode råd og vejledning omkring de forhold i din forretning, der vedrører, de sager, vi modtager til inddrivelse - det kan fx være gode råd til virksomhedens handelsvilkår, rykkerprocedure eller fakturaudformning.

Alle vores inddrivelsesservices er One-Stop 

Det betyder, at vi er med dig igennem hele sagen - og du skal ikke skifte leverandør midt i sagen.

 

 

Som RKI Inkassopartner har vi mulighed for at tjekke og registrere dårlige betalere I RKI, således at vi er med til at sikre, debitorer ikke sætter sig i yderligere gæld, de ikke kan honorere.