Hjælp fra advokat til virksomhedsoverdragelse

Uanset størrelsen og typen af en virksomhed, er der tale om en betydelig og ikke mindst vigtig økonomisk proces, når en virksomhed skal overdrages fra én part til en anden.

Processen kan være lang, omfattende og ikke mindst energikrævende, og det er netop derfor, at vi hos Kaiser Domino tilbyder at være din advokat i forbindelse med virksomhedsoverdragelse. Vi har afdelinger i både Kolding og Fredericia og vi kan dermed tiltræde som advokat for kunder i hele Region Syddanmark og resten af Danmark i forbindelse med virksomhedsoverdragelse.

Med hjælp fra en advokat ved virksomhedsoverdragelse kan processen optimeres betydeligt og du kan vide dig sikker på, at alle juridiske forhold håndteres professionelt, effektivt og korrekt. Således gør vi vores bedste for at sikre en gnidningsfri virksomhedsoverdragelse, så du kan komme hurtigt videre med dit egentlige arbejde.

Køb, salg, fusion og generationsskifte – vi klarer alt

Der findes mange typer af virksomhedsoverdragelse – køb, salg, fusion og generationsskifte – og hver især har de både ligheder og forskelle. Hos Kaiser Domino rådgiver vi indenfor alle juridiske forhold omhandlende sådanne skifte i ejerforhold, og med en advokat i forbindelse med virksomhedsoverdragelse får du således en ekspert indenfor området til at hjælpe med samt at kontrollere, at alle regler overholdes og at virksomhedsoverdragelsen foregår på retmæssig vis.

Hvad enten der er tale om køb, salg, fusion eller generationsskifte tilbyder vi at være med allerede fra den tidlige opstart af virksomhedsoverdragelsen, og med hjælp fra en advokat til virksomhedsoverdragelse er der tæt dialog og sparring helt indtil de sidste forhandlinger er gennemført.

Advokat med gode kompetencer i virksomhedsoverdragelse

Hos Kaiser Domino finder du ene og alene advokater med stor indsigt i virksomhedsoverdragelse. På baggrund af mange års erfaring indenfor området har vi præcis den viden, du som erhvervskunde har brug for hos en advokat i forbindelse med virksomhedsoverdragelse.
Vi rådgiver ikke alene om selskabsstrukturer og skattemæssige konsekvenser, men vi rådgiver også om, hvordan virksomhedsoverdragelse kan tilrettelægges, således at der opnås det størst mulige udbytte.

Den succesfulde virksomhedsoverdragelse

Hos Kaiser Domino ved vi, hvor kompliceret og krævende en virksomhedsoverdragelse er og ikke mindst, hvor stort et behov virksomheder har for specialiseret og målrettet rådgivning indenfor juridiske spørgsmål.

Derfor råder vi alle til at søge rådgivning hos en advokat tidligt i processen ved virksomhedsoverdragelse, idet at dette bevirker, at alle aspekter af overdragelsen koordineres og effektiviseres.

Al vores rådgivning har sit afsæt i den enkelte situation og de individuelle parter, hvilket sikrer, at vi som advokat ved virksomhedsoverdragelse kan give dig de bedste betingelser for at opnå en succesfuld overdragelse.

Ønsker du at opnå et succesfuldt resultat, hjælper vi som advokat ved virksomhedsoverdragelse dig med at komme i mål!