Hjælp fra advokat til virksomhedsoverdragelse

Skab de bedste betingelser for en succesfuld overdragelse

Der findes mange typer af virksomhedsoverdragelse – køb, salg, fusion og generationsskifte – og hver især har de både ligheder og forskelle. Uanset størrelse og virksomhedstype er der tale om en vigtig økonomisk proces, når en virksomhed skal overdrages fra én part til en anden. Processen kan være lang, kompliceret og krævende.

Men når det så er sagt, kan processen optimeres betydeligt.

Hos Kaiser Domino har vi præcis den viden, du har brug for indenfor alle juridiske forhold omkring skifte i ejerforhold. Hvad enten der er tale om køb, salg, fusion eller generationsskifte tilbyder vi at være med fra den tidlige opstart af virksomhedsoverdragelsen:  

 • Du får specialiseret rådgivning om selskabsstrukturer og skattemæssige konsekvenser – men også om, hvordan virksomhedsoverdragelsen kan tilrettelægges, så der opnås størst muligt udbytte.
 • Du kan vide dig sikker på, at virksomhedsoverdragelsen foregår på retmæssig vis, og at alle juridiske forhold håndteres professionelt, effektivt og korrekt.
 • Du oplever en gnidningsfri virksomhedsoverdragelse, hvor alle aspekter af overdragelsen koordineres og effektiviseres.
 • Og vi har tæt dialog og sparring helt indtil de sidste forhandlinger er gennemført.

Specialistrådgivning på virksomhedsoverdragelse

Det kan vi hjælpe dig med:

 • Generationsskifte
 • Fusion
 • M&A
 • Køb og salg af anparter
 • Køb og salg af aktiver
 • NDA (Non Disclosure Agreemnet)
 • Hemmeligholdelsesaftale
 • MOU (Momorandum of Understanding)
 • Hensigtserklæring

Køb, salg, fusion og generationsskifte – vi klarer alt

Hos Kaiser Domino rådgiver vi indenfor alle juridiske forhold omhandlende sådanne skifte i ejerforhold og med en advokat i forbindelse med virksomhedsoverdragelse, får du således en ekspert indenfor området til at hjælpe med samt at kontrollere, at alle regler overholdes, og at virksomhedsoverdragelsen foregår på retmæssig vis.

Hvad enten der er tale om køb, salg, fusion eller generationsskifte, tilbyder vi at være med allerede fra den tidlige opstart af virksomhedsoverdragelsen og med hjælp fra en advokat til virksomhedsoverdragelse, er der tæt dialog og sparring helt indtil de sidste forhandlinger er gennemført.

Stor erfaring med virksomhedsoverdragelse

Hos Kaiser Domino finder du ene og alene advokater med stor indsigt i virksomhedsoverdragelse. På baggrund af mange års erfaring indenfor området har vi præcis den viden, du som erhvervskunde har brug for hos en advokat i forbindelse med virksomhedsoverdragelse. Vi rådgiver ikke alene om selskabsstrukturer og skattemæssige konsekvenser, men vi rådgiver også om, hvordan virksomhedsoverdragelse kan tilrettelægges, således at der opnås det størst mulige udbytte.

Den succesfulde virksomhedsoverdragelse

Hos Kaiser Domino ved vi, hvor kompliceret og krævende en virksomhedsoverdragelse er og ikke mindst, hvor stort et behov virksomheder har for specialiseret og målrettet rådgivning indenfor juridiske spørgsmål.

Derfor råder vi alle til at søge rådgivning hos en advokat tidligt i processen ved virksomhedsoverdragelse, idet at dette bevirker, at alle aspekter af overdragelsen koordineres og effektiviseres.

Al vores rådgivning har sit afsæt i den enkelte situation og de individuelle parter, hvilket sikrer, at vi som advokat ved virksomhedsoverdragelse kan give dig de bedste betingelser for at opnå en succesfuld overdragelse.

Ønsker du at opnå et succesfuldt resultat, hjælper vi som advokat ved virksomhedsoverdragelse dig med at komme i mål!

Køb, salg, fusion eller generationsskifte?
Vi klarer alt. Ring på T. 78 79 90 80 og hør, hvordan du kommer videre.

Book et uforpligtende møde her