Sådan foregår sikker kommunikation med Kaiser Domino Advokatfirma

Vi værner om dine oplysninger og vil gerne sikre fortrolighed mellem Kaiser Domino Advokatfirma og vores modtagere. Derfor benytter vi en to former for sikker mail kommunikation – som udgangspunkt sendes mail med sikkerhed via det såkaldte TLS sikring, og dermed er mail krypteret, når de sendes fra os til dig. Der er dog nogle mail som ikke er sat op til at modtage via en sikker TLS sikring og her får vi (hos Kaiser Domino) en fejl når vi sender til dig og mailen sendes ikke.

Får vi en fejl fordi din e-mail ikke er sat op til TLS, så sender vi istedet kommunikationen via en ekstern sikret portal. Det betyder, at du skal åbne, læse og svare beskeder via en portal på nettet, som sikrer en sikker forbindelse, dermed kan ingen andre kan se vores kommunikation.

Herved sikrer vi, at vi i vores kommunikation lever op til reglerne i GDPR lovgivningen.

Vil du se mere om hvordan vi behandler data kan du læse om vores GDPR politik på denne side – persondataoplysninger

Denne vejledning er en oplysning til dig om, hvordan det vil se ud hos dig når du ikk ekan modtage via TLS og derfor modtager via portalløsningen og hvordan du kommer til at se, læse og eventuelt svare på en sikker mail sendt til dig fra Kaiser Domino Advokatfirma.

1. Sådan ser den e-mail ud du vil modtage

Afsender af den sikre mail vil være en af medarbejderne fra Kaiser Domino Advokatfirma, hvor alle e-mail adresser afsluttes med @kaiserdomino.dk. Vi benytter et system som (desværre) endnu ikke er skrevet på dansk, og derfor vil teksten være på engelsk, indtil du kommer ind til den aktuelle besked/e-mail fra os, som selvfølgelig er på dansk.

Emnet i mailen vil være ”Secure Message”, afsender i eksemplet er jd@kaiserdomino.dk, og modtageren er min stofanet e-mailkonto:
(klik på billedet for at se det større)

2. Oprette et Password for at få adgang

Klik på linket i den fremsendte e-mail og du vil nu åbne denne internetside:

Første gang du modtager en sikker mail fra Kaiser Domino Advokatfirma skal du oprette et password. (det er kun første gang du benytter portalen, at du skal dette igennem)

Dit password skal være på mindst 8 tegn med mindst et stort bogstav og mindst et lille bogstav samt et tal.

(Hvis du senere glemmer dit password, kan du altid klikke og få det ændret)

3. Sådan ser den sikre besked ud

Når du har tastet og oprettet dit password, vil du få adgang til e-mailen med indhold. Selve teksten vil være synlig og du kan klikke på “attachments” for at se og evt. downloade vedhæftede filer.

Ønsker du at svare og sende noget sikkert tilbage til Kaiser Domino Advokatfirma, klikker du blot “reply” (besvar)

4. Svar på en sikker mail

Har du valgt at svare ved at klikke på “reply” vil det se ud som nedenfor.

Du skriver blot din tekst i tekstfeltet.

Ønsker du at vedhæfte en fil (alle typer) til din mail, kan du uploade det til os sammen med mailen ved at klikke på “attachments”

4. Vedhæft en fil til en sikker mail

Har du valgt at klikke på “attachments” får du mulighed for at vedhæfte en fil fra din egen computer til mailen og sende den til os sikkert.

Du klikker blot på “select”, vælger den fil fra din computer som du vil medsende, og  klikker “Upload”

Kontakt mig