Advisory Board

Hos Kaiser Domino gør vi tingene anderledes end traditionelle advokatfirmaer, og vi vil gerne ligne mange af vores kunder, derfor har firmaet også et Advisory Board som afspejler dette ønske.

Kaiser Dominos Advisory Board består foruden bestyrelsen i selskabet af markante erhvervsprofiler fra trekantområdet, som kan være med til at sikre vores føling med det lokale erhvervsliv i området Kolding, Fredericia og Vestfyn.

Ud over bestyrelsen sidder Iver Tarp (Glade Chefer) Trine Sig (Real Relief) og Jesper Broberg Bang (Gejst Studio) i vores advisory board.

 

Artikel fra Advokat Kodeks - Danske Advokater:


"Erhvervsprofiler med til at udvikle advokatvirksomheden


–Advokatvirksomheder har som alle andre virksomheder brug for input udefra. På jurastudiet lærer man ikke meget om at drive virksomhed eller udvikle strategier for virksomheder. I dag er det ikke længere nok blot at levere det juridiske arbejde til kunderne. Vi skal også give rådgivning og service, som passer til kundernes forventninger og forretninger. Det er en udvikling, som kræver nytænkning, forklarer Joe Domino, advokat og partner i Kaiser Domino, om tankerne bag virksomhedens Advisory Board.

Hos Kaiser Domino gøres tingene anderledes. Virksomheden har oprettet et Advisory Board, som foruden ejerne af advokatfirmaet består af tre markante erhvervsprofiler i området. Målet er at udvikle en advokatvirksomhed, som kan tilbyde erhvervskunderne mere end juridisk rådgivning.

Advisory board’et hos Kaiser Domino består af lokale erhvervsfolk, der selv driver virksomhed. De bidrager med erfaring, netværk og stor inspiration til ledelsen af advokatvirksomheden.

–Det er vigtigt, at vi har kendskab til vores kunders virksomheder for at kunne rådgive dem på den bedste måde. Derfor vil vi gerne matche vores kunders virksomhed mest muligt. Det hjælper erhvervsfolkene i Advisory Board’et os med. Vi kender til problematikker og udfordringer, som ligger uden for juraen, men som er en del af dagligdagen, når man driver en moderne virksomhed. Det betyder, at vi kan rådgive kunderne på en måde, der er vedkommende og med fokus på det, de har brug for, fremhæver advokat og partner Joe Domino."


Kaiser Domino Advokatfirma, advokatpartnerselskabs bestyrelse:

Formand: advokat Jacob Schilling Jacobsen
Medlem: advokat Klavs Kaiser (L)
Medlem: advokat Joe Domino (direktør)