Design Thinkning

Vi lægger vægt på, at du forstår os – og at vi forstår dig

Design Thinking er nok ikke det, der ligger forrest i bevidstheden, når man tænker advokatvirksomhed. Til gengæld kender de fleste følelsen af at miste et par hjerneceller i forsøget på at oversætte knudret jurasprog til den virkelige verden.

For at forstå, hvad vi mener med design, kan du se denne video, som Kolding Kommune har offentliggjort på deres hjemmeside og som rigtigt fint beskriver at designe og et design - og det gør det lettere at forstå, hvor vi som advokatfirma kan bruge design i vores hverdag:

 

 

Hos Kaiser Domino arbejder vi aktivt med designtænkning for at skabe overblik og gøre juraen forståelig for alle.

Vores metode er at forenkle det komplicerede og forstørre det væsentlige, så vi løser det rigtige problem – i stedet for bare at finde en løsning.

”Traditionelt præsenterer kunden et problem, advokaten præsenterer en løsning, og derefter udfører advokaten løsningen. Det gør vi ikke.”

Hvis du skal købe et hus, spørger vi mere ind til dig - end til, at du vil have en boligadvokat til at tjekke handlen. Vi spørger dig om din tidshorisont, og om der er børn på vej, så en ombygning skal være tilladt.

Derudover bruger vi kun de juridiske begreber, når de er nødvendige. Du får forklaret kontrakter uddybende, så du til fulde forstår, hvad der står i hvert afsnit.

Det tager lidt mere tid, men mange kunder hos Kaiser Domino kommer netop, fordi de har prøvet et traditionelt advokatkontor.


Brug for en advokat? Start med en indledende snak og find ud af, om du vil have vores hjælp.
Ring på T. 78 79 90 80 allerede i dag.

Book et uforpligtende møde her

 

Øverst findes en video lavet i samarbejde med D2i, som i dag hedder Dansk Design Center, hvor vi har taget vores efteruddannelse i Design Thinking.

 

Her til venstre er et udklip af en artikel fra Erhvervshus Sydjylland, der beskriver Kaiser Domino og Design.

 

Se hele artiklen her:

https://ehsyd.dk/advokat_firma_forbedrer_sig_med_design