Ukonventionelt advokathus bygger videre på succes

 

Kaiser Domino udvider med nye specialkompetencer

Der er stor efterspørgsel efter specialkompetencer indenfor juridisk rådgivning i segmentet af små og mellemstore virksomheder i Trekantområdet. Det har fået Advokatfirmaet Kaiser Domino til per 1. februar 2018 at udvide staben med advokat Jacob Schilling Jacobsen.

Jacob Schilling Jacobsen er 43 år gammel og kommer fra en stilling som advokat i Sydbank, og han har yderligere stor erhvervsjuridisk erfaring i baggagen fra knap 8 års ansættelse hos Lett Advokater i Kolding. Det er derfor et velkendt ansigt for mange erhvervsledere i Trekantområdet, der nu styrker Kaiser Domino juridiske team på kontorerne i Kolding og Fredericia.

Juridisk rådgivning med forretningsmæssig tyngde

”Med ansættelsen af Jacob kan vi fremadrettet tilbyde endnu mere specialiseret juridisk rådgivning indenfor eksempelvis bank og finansiering, og det ser vi som en klar styrkelse af vores team”, forklarer partner og advokat Joe Domino. Advokatfirmaet, der har slået sig op på at være et nytænkende og ukompliceret alternativ til traditionelle advokathuse, har derfor bevidst søgt efter en kompetent og erfaren erhvervsadvokat, som bringer erfaringer med fra andet end andre advokatkontorer. ”At Jacob har tilbragt de seneste 8 år af sin karriere i Sydbank, på den anden side af bordet, gør ham i stand til at se forretningspotentialer, løsningsmuligheder og nye vinkler, som ligger udenfor en traditionel juridisk rådgivning. Det er virkeligt interessant for vores kunder, for så får de ikke bare standardløsningen”, uddyber Joe Domino.

Det finansielle marked bliver stadig mere kompleks, og nye långivere melder sig hastigt på banen med nye tilbud til virksomhederne, i den højkonjunktur der tegner sig netop nu. ”Jeg glæder mig til at hjælpe erhvervsvirksomhederne i Syddanmark med forretnings- og løsningsorienteret juridisk rådgivning generelt, og naturligvis også med at navigere juridisk indenfor mit specialeområde bank, leasing og finansiering”, siger Jacob Schilling Jacobsen. ”

Nye kompetencer når vækst er på dagsordenen

Partnerne Klavs Kaiser og Joe Domino glæder sig til at få endnu mere juridisk seniorkompetence ind i huset, både indenfor specialistfeltet bank og finansiering, og mere generelt erhvervsjuridisk. ”Jacobs kompetencer indenfor kapitalfremskaffelse og finansiering vil være en markant styrkelse af den rådgivning vi allerede yder i forbindelse med en lang række af de ejendomsprojektudviklingsopgaver firmaet beskæftiger sig med”, uddyber Klavs Kaiser.

 

For yderligere oplysninger kontakt gerne partner og advokat Joe Domino på 25 33 75 43.

Partnerne i Kaiser Domino Advokatfirma Klavs Kaiser (tv) og Joe Domino (th) glæder sig til samarbejdet med den tidligere Sydbank-advokat Jacob Schilling Jacobsen (i midten). Foto Maria Tuxen Hedegaard