Et sikkert forløb af dit byggeriprojekt

I forbindelse med ejendomsudviklingssager kan du støde på uforudsete problematikker, hvorfor det er vigtigt at have opridset projektforløbet allerede inden start.

Hvilke aftaler og forudsætninger skal være på plads under et projektforløb?

Der kan være mange aftaler, der løbende skal udformes i forbindelse med salg af projektbyggerier. De rette køberetsaftaler, betingede købsaftaler, salgsaftaler og optionsaftaler, der kan give dig og dine købere den bedste og mest problemfrie proces, skal udformes – lovpligtigt og korrekt.

Hos Kaiser Domino hjælper vi dig sikkert igennem fra første idé, til du står med den godkendte lokalplan i hånden. Vi tager højde for alle processer og lovgivninger i tide, så vi minimerer uforudsete flaskehalse.

Fordelene ved at have en advokat med hele vejen fra byggeprojektets start er mange, men det er i høj grad positivt, at vi kan bidrage til, at du får en smidig proces af projektets salg også, hvor vi på bedste vis kan lave en integreret og velinformeret aftale til både køber og sælger.

Med dig under hele projektforløbet

Hos Kaiser Domino hjælper vi dig med projektudvikling af både fast ejendom, projektbyggerier samt projekter, der skal ende som mindre lejemål. Vi har stor erfaring med alle aspekter af byggesektorens retslige forhold og kan derfor fungere som professionel udvikler på dit forestående projekt.

Uanset hvor langt du selv er nået i processen, følger vi dit projekt til dørs. Og står du blot med idéen, kan vi også hjælpe dig med at gøre denne til en realitet ved koble dig til de rette samarbejdspartnere og stå for udformningen af købsaftaler og kontakt til ejere af interessante byggegrunde.

Ring på T. 78 79 90 80 og hør mere om projektforløb.

Book et uforpligtende møde her